ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1999, συνώνυμο άρτιας τεχνικής υποστήριξης και προνομιακής απόκτησης επαγγελματικής μηχανής καφέ

Η CoffeeLine αποτελεί, σήμερα, την ιδανική επιλογή για αγορά και service επαγγελματικών μηχανών καφέ, καινούργιων ή μεταχειρισμένων, απαραίτητων για καταστήματα εστίασης, bar, café, εστιατόρια, καθώς και τουριστικών και άλλων επιχειρήσεων που ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους προέρχεται από τις πωλήσεις espresso.

Έχοντας συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους οίκους espresso, με παρουσία στο χώρο από το 1999, η CoffeeLine εστιάζεται αποκλειστικά στην αντιπροσώπευση ειδικά επιλεγμένων κατασκευαστών επώνυμων μηχανών espresso και μύλων καφέ, για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Παράλληλα, αποτελεί μια από τις πιο σίγουρες κινήσεις για υψηλού ποιοτικού επιπέδου after sales υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας το service, την επισκευή βλαβών, τα ανταλλακτικά και την αντικατάσταση μέσω απόσυρσης της παλιάς σας μηχανής με νέα ή μεταχειρισμένη.

Στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, η CoffeeLine διαθέτει μια άριστα εκπαιδευμένη και ενημερωμένη τεχνική ομάδα, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία κάθε μηχανής καφέ, ανεξαρτήτως μάρκας – κάθε κατασκευάστριας εταιρίας, επαγγελματικής ή οικιακής χρήσης. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάθε στιγμή, καλώντας για κάθε σας θέμα στο 210 2933320, καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Γνωρίζοντας, τη σημασία μιας αποδοτικής και ποιοτικής μηχανής καφέ για την άψογη λειτουργία μιας επιχείρησης όπως καφετέρια, bar, restaurant, αναψυκτήριο, τουριστική μονάδα, και γενικότερα στον τομέα της μαζικής εστίασης, φροντίζουμε να σας διευκολύνουμε στον τρόπο απόκτησης της, παρέχοντας σας μοναδικά προνόμια, όπως χρησιδάνειο 1 έτους, άτοκες δόσεις, δυνατότητα ενοικίασης, απόσυρση, αποστολή σε όλη την Ελλάδα αλλά και εποχιακές προσφορές, ανοίγοντας σε κάθε σύγχρονο επαγγελματία του καφέ νέες προοπτικές για να εξοπλιστεί με το κατάλληλο μηχάνημα και να δημιουργήσει νέες δυνατότητες ανάπτυξης της επιχείρησής του. Κι όλα αυτά, με τη σιγουριά, την αξιοπιστία και τη συνέπεια του πιο εξειδικευμένου ονόματος στο χώρο, της CoffeeLine.